top of page

Gezichts- & lichaamsmassage

Gezichts- en/of lichaamsmassage met etherische oliën

 

Massage is een weldaad voor het lichaam. Het Griekse "masso" betekent kneden. Het doel van een massage is ontspanning teweeg brengen, energie blokkades op te heffen, spieren in hun evenwicht terug te brengen of via de alarmpunten (triggerpoints) die ons lichaam heeft, organen te stimuleren. Door aanraking ervaart men weer zijn tastzin en gevoeligheid. Men ervaart de spanning die zich hebben vastgezet in het lichaam. 

 

Door met etherische oliën te werken wordt het een bijzondere ervaring. De bijzondere krachten van deze oliën kunnen een variatie aan werkingen in het lichaam teweeg brengen, van het ontladen van stress tot het verhogen van de weerstand. 

Voor een verjaardag, speciale gelegenheid, een bruiloft, vader of moederdag, een afscheidscadeau, het slagen voor een examen, relatiegeschenk, of als een opkikkertje is een cadeaubon een origineel en gezond geschenk. Ze zijn te koop voor elk gewenst bedrag en te besteden aan alle behandelingen. Indien gewenst kan de bon na ontvangst van uw betaling ook per post naar u toegestuurd worden.

 

bottom of page