top of page

Chin Flex

Wat is Chin Flex?
Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. Het grote succes van chinflex massage ontstaat doordat in een massage twee systemen tot één geheel gecombineerd worden. Door de voetzones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd.

De combinatie van deze twee systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad. 

Wat houdt een Chin Flex behandeling precies in?
Het grote succes van chinflex massage ontstaat doordat in een massage twee systemen tot één geheel gecombineerd worden. 

  • De zones van de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels zijn weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren. 

  • Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd (meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien). 

 

Tijdens de massage ligt u op een massagetafel en u wordt gemasseerd met rijstolie. 

Extra mogelijkheid
U kunt als extra mogelijkheid kiezen voor een voetenkruidenbad voor aanvang van de massage. Dit kruidenbad zet het ontgiften in gang en vermindert door de speciale kruiden ook spier- en gewrichtsklachten.

bottom of page