Voor meer inlichtingen kunt u het  contactformulier hiernaast  verzenden.

Natuurlijk ga ik zeer zorgvuldig en discreet
met uw ingevulde gegevens om. U kunt hier de Privacy verklaring van Hetty Kortekaas lezen
.

Met vriendelijke groeten,
Hetty Kortekaas
 

© 2019 Hetty Kortekaas.

Vormgeving: DiÇa Design

Disclaimer

  • Facebook
  • LinkedIn

Epigenetische Haaranalyse

Epigenetische haaranalyse
Door middel van een uitgebreide haaranalyse worden diverse indicatoren gemeten, zoals tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren. Het is ook mogelijk dat stoffen niet goed opgenomen of verwerkt worden. Tevens wordt de gevoeligheid gemeten voor stralingsbelasting, belastende stoffen, E-nummers en microbiologische indicatoren (schimmels, virussen en bacteriën). Al deze indicatoren zijn epigenetisch, wat wil zeggen dat deze tijdens je leven invloed hebben op je gezondheid, in zowel positieve als negatieve zin.
 

Hoe het werkt?
In iedere haar (follikel) zit allerlei informatie opgeslagen, die door deze haaranalyse met natuurlijke golffrequenties gemeten kan worden. Een haar monster wordt voor een meting van de hoofdhuid (of van je borst, rug, schaamhaar) afgenomen en opgestuurd en geanalyseerd. Deze gegevens worden daarna naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland verstuurd. Hier worden de resultaten door een supercomputer met een speciaal programma verwerkt en wordt de relevantie van de epigenetische gegevens in kaart gebracht. Met deze analyse kunnen wij achterhalen aan welke voedingsstoffen een tekort is en waar je mogelijk gevoelig of intolerant voor bent. Ook geeft deze analyse inzicht in hoe je reageert op andere omgevingsinvloeden, zoals straling, toxines en micro-organismes. De uitslag wordt verwerkt in begrijpelijke grafieken en tabellen, in jouw eigen op maat gemaakte rapport.

Het persoonlijk rapport: De uitslagen van de meting worden weergegeven als zeer hoog, hoog, middel of normaal, afhankelijk van de basis waarden. Je krijgt een zeer uitgebreid (circa 36 pagina`s) full color rapport met persoonlijke uitslagen. Hier in staat ook een 90 dagen plan, om aan de slag te gaan met de gemeten aandachtspunten.
 

Na deze haaranalyse weet je:

  • Wat je wel kunt eten en wat je beter kunt laten staan.

  • Aan welke voedingsstoffen je een tekort hebt door slechte opname, verminderde verwerking of tekorten in de voeding waaronder vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, vetzuren en aminozuren.

  • Voor welke omgevingsinvloeden je extra gevoelig bent bijvoorbeeld straling, toxines, zware metalen en micro-organismen.

  • Welke concrete stappen je kunt zetten om je algehele gezondheid te verbeteren. 

 

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN HAARANALYSE
Interesse in onze haaranalyse? Een afspraak maken is heel eenvoudig en de afname van een haarmonster is binnen 5 minuten gebeurd. Je kunt een haar monster bij ons in de praktijk af laten nemen. Bel voor een afspraak: 06 -16633456 

Prijs voor een epigenetische haaranalyse inclusief volledig full color rapport en adviesgesprek is €120,- inclusief 21% BTW. U krijgt binnen 7 dagen (na ontvangst van betaling) een 90 dagen voedings- en suppletieplan toegestuurd via de e-mail en/of naar wens uitgeprint. Uitgeprint kost € 2,50 extra.