Natuurgeneeskundig Therapeut Hetty Kortekaas

Praktijkadres
Van Diemenstraat 209
2518 VB DEN HAAG
070-3466017
06-16633456

Home > Behandelingen > Gezichts- en lichaamsmassage

GEZICHTS- EN LICHAAMSMASSAGE

Gezichts- of lichaamsmassage met etherische oliën

Massage is een weldaad voor het lichaam. Het Griekse "masso" betekent kneden. Het doel van een massage is ontspanning teweeg brengen, energie blokkades op te heffen, spieren in hun evenwicht terug te brengen of via de alarmpunten (triggerpoints) die ons lichaam heeft, organen te stimuleren. Door aanraking ervaart men weer zijn tastzin en gevoeligheid. Men ervaart de spanning die zich hebben vastgezet in het lichaam. Door met etherische oliën te werken wordt het een bijzondere ervaring. De bijzondere krachten van deze oliën kunnen een variatie aan werkingen in het lichaam teweeg brengen, van het ontladen van stress tot het verhogen van de weerstand. 

Voor een verjaardag, speciale gelegenheid, een bruiloft, vader of moederdag, een afscheidscadeau, het slagen voor een examen, relatiegeschenk, of als een opkikkertje is de Massage cadeaubon een origineel en gezond geschenk.

De Massage cadeaubon is eenvoudig online te bestellen op www.massagecadeaubon.nl en in mijn praktijk in te leveren voor een massage naar keuze.


Wij accepteren de Massage Cadeaubon

 

Nieuws

Epigenetische haaranalyse

Nieuw in de praktijk!  Door middel van een uitgebreide haaranalyse worden diverse indicatoren gemeten,… Lees verder

Klankhealing & meditatie

Even de tijd nemen voor jezelf en met klankhealing heerlijk ontspannen.Een mooie avond waarin je de helende… Lees verder

Tweede praktijkadres

Hetty Kortekaas werkt sinds kort op een 2e lokatie, gelegen in Duinoord in Den Haag. Op woensdag,… Lees verder

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage